Kuka minä olen?raili.jpg

Nyt on kotisivujani katsellut jo melkoinen  joukko (kiitos teille), joten lienee aika kertoa hieman lisää itsestäni.

Olen "KARJALAN TYTTÖLÖI", kuten mummoni olisi sanonut. Synnyin sodan jalkoihin Viipurissa ja sieltä evakkona päädyimme Varkauteen.

Siellä vietin lapsuus- ja nuoruusvuoteni. Opiskelu Vierumäen urheiluopistossa (liikuntaneuvoja) sekä Heinolan seminaarissa (kansakoulunopettaja) veivät sitten maailmalle.

Haminasta löytyi elämänkumppaniksi Pekka, opettaja hänkin.

Lappeenrantaan muutettiin työn perässä ja täällä on perheemme, pojat nyt jo maailmalla, asunut 40 vuotta.

Liikunta monissa muodoissaan on aina kuulunut elämääni, mutta maalauksen aloitin v. 1977 öljymaalauksen alkeiskurssilla.

Aloitettuani opiskelun kansalaisopiston kursseilla sai harrastukseni selvän tavoitteellisuuden. Kuvaan tuli myös uusia tekniikoita, akvarelli sekä pastelli. Kesäiset kurssit kotimaassa, sekä ulkomailla olivat jokavuotiset tapahtumat vuosia.Opiskelu jatkuu edelleen, myös kansalaisopistossa.

Ensimmäisen oman näyttelyni rohkenin pitää v. 2002 ja sen jälkeen näyttelyjä on ollut eri puolilla Suomea toistakymmentä. Yhteisnäyttelyissä olen myös ollut vuosia mukana.

Rakastan maalaamista ja toivon saavani kuvillani mielihyväntuntemuksia myös katsojassa, jopa niin, että joku maalauksistani voisi  löytää uuden kodin!